همه چیز درباره ی دستگاه بسته بندی گوشت

احتمالا شما نیز از اهمیت بسته بندی محصولات غذایی مثل بسته بندی گوشت آگاهی دارید و میدانید که بسته بندی مواد غذایی به کمک دستگاه های پیشرفته سبب افزایش ماندگاری و تازگی ماده غذایی میشود و در برابر فاسد شدن از آن محافظت میکند.

همه ی مواد غذایی اعم از گوشت، مرغ، ماهی،میگو، سبزیجات، سوسیس و کالباس و … نیاز به بسته بندی دارند زیرا این مواد غذایی حساس هستند و به سرعت فاسد میشوند. بسته بندی مواد غذایی اگر شکیل و زیبا باشد در جلب مشتری نیز موثر است. با بسته بندی محصولات غذایی میتوان اطلاعات لازم مثل اسم محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضا و سایر اطلاعات لازم را روی ان ها درج کرد. در این مطلب میخواهیم با انواع دستگاه بسته بندی گوشت آشنا شویم.

عنوان سئوالات

1کاربرد دستگاه بسته بندی گوشت چیست؟
این دستگاه ها مهم ترین کاربردشان بسته بندی کردن و نگهداری صحیح و حفاظت از گوشت است.
2مراحل نگهداری گوشت قبل از ورود به دستگاه بسته بندی چگونه است؟
قبل از فراوری گوشت ها، آن ها را در انبار های مخصوص و در دمای صفر درجه سانتی گراد نگهداری می کنند و برای فرآوری و بسته بندی آن ها را به دو دسته بدون استخوان و با استخوان تقسیم می کنند و درون ظروف یک بار مصرف چیده می شوند و برای بسته بندی به همراه سلفون وارد جایگاه اصلی می شوند.
3دستگاه بسته بندی گوشت چه ویژگی دارد؟
این دستگاه ها به صورت کاملا بهداشتی و استاندارد عملیات بسته بندی را مدیریت می کنند.همچنین این دستگاه ها در ظرفیت ها و ابعاد متفاوتی تولید و عرضه می شوند و دارای گارانتی و خدمات پس از فروش می باشند.
4مزایای استفاده از دستگاه بسته بندی گوشت چیست؟
توانایی این دستگاه ها در بسته بندی بسیار بالا است و میتوانند در مدت زمان یک ساعت 300 محصول را آماده کنند.

 

بیشتر بخوانیم : دستگاه فرآوری گوشت

انواع دستگاه های بسته بندی گوشت

از انواع این دستگاه ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ساده:  در این روش با یک دوخت ساده در حضور مشتری و در حین فروش انجام میشود.

دستگاه وکیوم: یکی از بهترین روش ها  که در حفظ ماندگاری و کیفیت گوشت موثر است وکیوم کردن است. این روش با تخلیه ی همه ی هوای درون بسته شرایط بقای میکروب ها و باکتری ها که یکی از آن ها وجود اکسیژن است را از بین میبرد.

دستگاه سلفونی: سلفون کشی یکی از روش های معمول  است که به سرعت انجام میشود و اکثرا برای بسته بندی کردن محصولات مختلف از این روش استفاده میکنند.

 

چگونگی عملکرد دستگاه بسته بندی گوشت

دستگاه بسته بندی گوشت دو نوع هستند یک نوع دارای سیستم تزریق گاز نیتروژن هستند و نوع دیگر فاقد این سیستم هستند. حال عملکرد این دستگاه با سیستم تزریق گاز را بررسی میکنیم: این دستگاه با تخلیه ی تمام هوای درون بسته، شرایط بقا و تکثیر میکرو ارگانیسم ها را از بین میبرد و حجم بسته را نیز کاهش میدهد که باعث جابجایی آسانتر بسته ها و بالا رفتن کیفیت و ماندگاری گوشت میشود.

عملکرد دستگاه به همینجا ختم نمی شود؛ بعد از تخلیه ی اکسیژن حالا نوبت به تزریق نیتروژن میرسد که باعث نابودی تمام میکرو ارگانیسم های غیر هوازی میشود. با این روش هیچ ماده ی خارجی با گوشت ها تماس پیدا نمی کند و گوشت ها تا زمان مصرف تازه و سالم می مانند.

قبل از فراوری محصولات، آن ها را در انبار های مخصوص و در دمای صفر درجه سانتی گراد نگهداری میکنند و برای فرآوری محصولات گوشتی آن ها را به دو دسته بدون استخوان و با استخوان تقسیم میکنند و درون ظروف یک بار مصرف چیده میشوند و برای بسته بندی به همراه سلفون وارد دستگاه میشوند.

پس از وکیوم و بسته بندی وارد دستگاه سرد کن میشوند. اگر قرار باشد گوشت ها گرم به بازار عرضه شوند در دمای 10 درجه سانتی گراد آن ها را نگهداری میکنند اما اگر بخواهیم به صورت منجمد آن ها را به فروش برسانیم به سردخانه منتقل میشوند.

ویژگی دستگاه های بسته بندی گوشت

این دستگاه به صورت تمام اتوماتیک فرآیند بسته بندی را انجام میدهد و از تکنولوژی های روز دنیا بهره مند است. این دستگاه ها به صورت کاملا بهداشتی و استاندارد عملیات بسته بندی را مدیریت میکنند.

این دستگاه مانند سایر دستگاه ها در ظرفیت ها و ابعاد متفاوتی تولید و عرضه میشوند و مهم است که این دستگاه ها دارای گارانتی و خدمات پس از فروش باشند. اگر دستگاه های از پیش ساخته نمیتوانند جوابگوی شما باشند میتوان این دستگاه بر اساس نیاز و حجم تولیدی کارخانه نیز سفارش داد.

روی دستگاه صفحه ای متحرک وجود دارد که سینی های متعددی روی ان قرار داده شده و با قرار گرفتن ظروف یکبار مصرف حاوی گوشت ها، به سمت نازل حرکت میکند و برای بسته بندی اماده میشوند. با حرکت دورانی این دستگاه ها نایلون قرار گرفته در بالای آن به دور بسته ها پیچیده میشود و وارد دستگاه وکیوم میشوند تا هوای درون آن ها به طور کامل خارج شود.

به زبان ساده تر وظیفه ی  آب بندی، هوا گیری و بسته بندی محصولات را دارند و با تزریق نیتروژن ماندگاری گوشت ها بالا می برند.

 

بیشتر بخوانیم : دستگاه بسته بندی

این دستگاه از قطعات بسیار محکم و ضد زنگ ساخته شده است و با استفاده طولانی مدت از این دستگاه آسیب نمی بیند و مستهلک نمی شود.

از این دستگاه میتوان در جهت بسته بندی سایر مواد غذایی مثل مرغ، ماهی، میگو، سوسیس و کالباس و سایر فراورده های گوشتی استفاده کرد.

به خاطر اینکه عملکرد این دستگاه به صورت اتوماتیک است پس به نیروی انسانی نیازی نیست؛ کاهش هزینه ها و استفاده از نیروی انسانی از اثرات اتوماتیک بودن این دستگاه است.

با وجود نمایشگر دیجیتالی که روی این دستگاه قرار دارد میتوان عملیات بسته بندی و سرعت این فرایند را کنترل کرد. همچنین وجود سیستم کنترل کننده ی PLC باعث هوشمند تر شدن این دستگاه شده است.

توانایی این دستگاه در بسته بندی بسیار بالا است و میتواند در مدت زمان یک ساعت 300 بسته گوشت را آماده کند.

ضخامت سلفون های مورد استفاده با هم متفاوت است؛ سلفون ها را به کمک حرارت غیر مستقیم به گوشت ها میچسبد و هیچ خلا در این میان نیست و هیچ خونابه ای از بسته بندی نشت نمی کند و رنگ گوشت نیز تغییر نمی کند. به همین دلیل میتوان از این محصولات در فروشگاه ها و سوپر مارکت ها برای فروش و عرضه استفاده کرد.

از دیگر قابلیت های این دستگاه میتوان به قابلیت درج تاریخ تولید و انقضا و قیمت محصول اشاره کرد.

قیمت دستگاه بسته بندی گوشت

برای اطلاع از قیمت دستگاه بسته بندی گوشت میتوانید به شرکت اف پرام ( EFPROMM) مراجعه کنید. این شرکت در ارائه انواع ماشین الات تولید کننده ی مواد غذایی از جمله دستگاه های بسته بندی سال ها تلاش و تجربه کسب کرده است. دستگاه های تولید شده توسط این شرکت بسیار با کیفیت و مجهز هستند و طبق استاندارد های جهانی ساخته شده اند.