فایل صوتی این متن

خط تولید همبرگر

همبرگر از جمله غذاهای پر طرفداری است که به سرعت حاضر میشود و طعم لذیذ آن از خاطرتان نمی رود. همبرگر ترکیبی از گوشت چرخ کرده و ادویه هاست. گوشت مورد استفاده برای تهیه همبرگر معمولا گوشت گاو است. در این مطلب میخواهیم با خط تولید همبرگر و روش تهیه ی آن آشنا شویم.

مراحل تولید همبرگر

تهیه ی همبرگر در کارخانه ها مرحله به مرحله انجام میشود و باید در هر مرحله استاندارد های لازم و نکات بهداشتی به خوبی رعایت شوند تا همبرگری که به دست مشتری می رسد سالم باشد.

در ابتدا گوشت و ادویه هایی چون نمک و فلفل، روغن گیاهی، فلفل دلمه ای، سویا، پیاز در دستگاه همزن صنعتی به خوبی با هم مخلوط میشوند سپس برای چرخ شدن به چرخ گوشت وارد میشوند.

بعد از چرخ کردن و تهیه ی خمیر، نوبت به قالب زنی همبرگر ها می رسد پس خمیر را به دستگاه قالب زن وارد میشود. قالب زن با هر بار قالب زنی، ۴ تا ۵ همبرگر فرم داده شده را آماده میکند و کاغذ روغنی که از بهم چسبیدن همبرگر های روی هم قرار گرفته شده جلوگیری می کند، توسط کارگران روی هر یک از همبرگر ها قرار داده میشود تا همبرگر بعدی روی آن قرار بگیرد.

بعد از این مرحله همبرگرها را به سردخانه می فرستند و در آنجا همبرگر ها در دمای منفی ۲۴ درجه به مدت یک شبانه روز منجمد میشوند و سپس برای بسته بندی حاضر میشوند. بعد از قرار دادن بسته های همبرگر درون کارتن ها، با یک لایه پلاستیکی کارتن ها پوشیده میشوند و این لایه ی پلاستیکی به استحکام کارتن ها و جلوگیری از خیس شدن آن ها کمک میکند. تا زمان توزیع همبرگر ها را درون سردخانه ها نگهداری میکنند تا از فساد آن ها جلوگیری شود.

انواع همبرگر

میزان گوشت به کار رفته در تهیه همبرگر تعیین کننده ی کیفیت آن است. هرچقدر درصد گوشت استفاده شده در همبرگر بیشتر باشد همبرگر سالم تر و خوشمزه تر است. بر همین اساس همبرگر ها را به چند دسته تقسیم میکنند که هر کدام ویژگی های متفاوتی دارند.

همبرگر با ۳۰ درصد گوشت: در تهیه این همبرگر از حداقل مقدار گوشت یعنی ۳۰ درصد به همراه پروتئین های گیاهی و سایر مواد مجاز خوراکی استفاده شده است.

همبرگر با ۶۰ تا ۷۴ درصد گوشت: در تهیه این نوع همبرگر ها ۶۰ تا ۷۰ گوشت و سایر ترکیبات مجاز استفاده شده و در ترکیب این همبرگر از پروتئین های گیاهی استفاده نشده است.

همبرگر با ۷۵ تا ۹۵ درصد گوشت: این نوع همبرگر ها بسیار سالم و خوش طعم هستند و برای تهیه ی این نوع همبرگر از هیچ پروتئین گیاهی استفاده نشده است.

برای تهیه همبرگر باید همه ی نکات بهداشتی و استاندارد را رعایت شود و خط تولید این محصول باید با ماشین الات مدرن تکمیل شده باشد.

عنوان سئوالات

۱مراحل تولید همبرگر به چه صورت است؟
تهیه ی همبرگر در کارخانه ها مرحله به مرحله انجام میشود و باید در هر مرحله استاندارد های لازم و نکات بهداشتی به خوبی رعایت شوند تا همبرگری که به دست مشتری می رسد سالم باشد.

در ابتدا گوشت و ادویه هایی چون نمک و فلفل، روغن گیاهی، فلفل دلمه ای، سویا، پیاز در دستگاه همزن صنعتی به خوبی با هم مخلوط میشوند سپس برای چرخ شدن به چرخ گوشت وارد میشوند.

بعد از چرخ کردن و تهیه ی خمیر، نوبت به قالب زنی همبرگر ها می رسد پس خمیر را به دستگاه قالب زن وارد میشود. قالب زن با هر بار قالب زنی، ۴ تا ۵ همبرگر فرم داده شده را آماده میکند و کاغذ روغنی که از بهم چسبیدن همبرگر های روی هم قرار گرفته شده جلوگیری می کند، توسط کارگران روی هر یک از همبرگر ها قرار داده میشود تا همبرگر بعدی روی آن قرار بگیرد.

بعد از این مرحله همبرگرها را به سردخانه می فرستند و در آنجا همبرگر ها در دمای منفی ۲۴ درجه به مدت یک شبانه روز منجمد میشوند و سپس برای بسته بندی حاضر میشوند. بعد از قرار دادن بسته های همبرگر درون کارتن ها، با یک لایه پلاستیکی کارتن ها پوشیده میشوند و این لایه ی پلاستیکی به استحکام کارتن ها و جلوگیری از خیس شدن آن ها کمک میکند. تا زمان توزیع همبرگر ها را درون سردخانه ها نگهداری میکنند تا از فساد آن ها جلوگیری شود.

۲انواع همبرگر کدام است؟
همبرگر با ۳۰ درصد گوشت: در تهیه این همبرگر از حداقل مقدار گوشت یعنی ۳۰ درصد به همراه پروتئین های گیاهی و سایر مواد مجاز خوراکی استفاده شده است.

همبرگر با ۶۰ تا ۷۴ درصد گوشت: در تهیه این نوع همبرگر ها ۶۰ تا ۷۰ گوشت و سایر ترکیبات مجاز استفاده شده و در ترکیب این همبرگر از پروتئین های گیاهی استفاده نشده است.

همبرگر با ۷۵ تا ۹۵ درصد گوشت: این نوع همبرگر ها بسیار سالم و خوش طعم هستند و برای تهیه ی این نوع همبرگر از هیچ پروتئین گیاهی استفاده نشده است.

برای تهیه همبرگر باید همه ی نکات بهداشتی و استاندارد را رعایت شود و خط تولید این محصول باید با ماشین الات مدرن تکمیل شده باشد.

۳چه دستگاه هایی درخط تولید همبرگر مورد استفاده قرار میگیرد؟
گیوتین ، چرخ گوشت ، میکسر ، همبرگرزن ، دستگاه انجماد سریع
۴هزینه راه اندازی خط تولید همبرگر چقدر است؟
اگر قصد خرید ماشین الات مواد غذایی و راه اندازی خط تولید همبرگر دارید به شما پیشنهاد میکنیم با مراجعه به شرکت اف پرام ( EFPROMM) از قیمت دستگاه ها و هزینه راه اندازی خط تولید همبرگر مطلع شوید. میتوانید نصب دستگاه ها و راه اندازی خط تولید همبرگر را نیز به کارکنان همین شرکت بسپارید زیرا این شرکت یکی از با سابقه ترین سازندگان ماشین آلات تولید مواد غذایی هستند.

دستگاه های مورد استفاده در خط تولید همبرگر

ماشین الاتی که تکمیل کننده ی خط تولید همبرگر هستند عبارتند از:

 

چرخ گوشت: این دستگاه در خط تولید همبرگر وظیفه ی چرخ کردن گوشت را بر عهده دارد. قبل از چرخ کردن گوشتها باید آن ها را استخوان گیری کرد و سپس آن ها را چرخ کرد. البته چرخ گوشت های مدرن کار جداسازی غضروف و استخوان ها را نیز انجام میدهند تا سرعت و دقت بیشتری به خط تولید همبرگر ببخشند. همه ی قسمت های چرخ گوشت باید جدا شوند زیرا باز شدن همه ی قطعات در هنگام شستشو و ضدعفونی کردن آن ها از لحاظ بهداشتی بسیار مهم است. پنجره های مشبک چرخ گوشتها دارای قطر های متفاوتی هستند که گوشت را به اندازه های مختلفی چرخ میکنند.

میکسر: وجود این دستگاه در خط تولید همبرگر بسیار مهم است زیرا آماده کردن مواد گوشتی و غیر گوشتی و تهیه خمیر یکدست بر عهده میکسر یا بلندر است. میکسر در دو مرحله خمیر نهایی را آماده میکند، مرحله اول به ترکیب شدن مواد گوشتی و غیر گوشتی اختصاص دارد و مرحله بعد نیز چرخ کردن مجدد خمیر همبرگر است. توان موتور این دستگاه نسبت به چرخ گوشت کمتر است زیرا موادی که وارد این دستگاه میشوند نیازی به خرد کردن ندارند و تا حدودی آماده شده اند. همه ی قسمت های این دستگاه از استحکام بالایی برخورد دار است و ضد زنگ می باشد.

همبرگر زن: این دستگاه در خط تولید همبرگر برای قالب زدن همبرگر ها کاردبرد دارد. خمیر بلند شده درون این دستگاه ریخته میشود و یک تیغه به کمک فشار هوا و حرکات رفت و برگشتی خمیر را به شکل قالب دستگاه در می آورد. در خط تولید همبرگر همراه با دستگاه همبرگر زن یک نقاله ی متحرک نیز همبرگر های قالب زده را به جای دیگری منتقل میکند.

دستگاه انجماد سریع: همبرگر های آماده شده توسط این دستگاه با دمای منفی ۲۴ منجمد میشوند و برای بسته بندی آماده میشوند.

بیشتر بخوانیم : خط تولید ناگت

هزینه راه اندازی خط تولید همبرگر

لازمه ی شروع هر کسب و کاری داشتن اطلاعات کافی در آن زمینه است. مشورت گرفتن از افراد آگاه و تحقیق از منابع درست تضمین کننده ی موفقیت است. برای راه اندازی خط تولید همبرگر باید ابتدا با توجه به میزان ظرفیت و حجم محصول تولیدی دستگاه های مورد نظر را خریداری کنید در غیر این صورت راندمان کاری شما پایین خواهد آمد.

اگر قصد خرید ماشین الات مواد غذایی و راه اندازی خط تولید همبرگر دارید به شما پیشنهاد میکنیم با مراجعه به شرکت اف پرام ( EFPROMM)  از قیمت دستگاه ها و هزینه راه اندازی خط تولید همبرگر مطلع شوید. میتوانید نصب دستگاه ها و راه اندازی خط تولید همبرگر را نیز به کارکنان همین شرکت بسپارید زیرا این شرکت یکی از با سابقه ترین سازندگان ماشین آلات تولید مواد غذایی هستند.