دستگاه تامبلر

در این مطلب میخواهیم با دستگاه تامبلر آشنا شویم و علت استفاده از این دستگاه را توضیح دهیم. یکی از مشکلات درست کردن کباب این است که آب گوشت از دست می رود و بافت آن سفت و چروکیده و بی مزه میشود و وزن آن نیز کاهش می یابد، اما دستگاه تامبلر ساخته شده که تمام این مشکلات را حل کند و طعم لذیذ کباب ها و ژامبون های مرغ و گوشت را به ارمغان بیاورد.

دستگاه تامبلر یکی از دستگاه هایی است که در صنایع غذایی برای مرینیت کردن گوشت ها برای تولید سوسیس و کالباس و ژامبون یا جوجه کباب به کار برده میشود. پارو هایی که در مخزن گردان دار این دستگاه نصب شده است به آرامی گوشت را ماساژ داده و باعث میشوند سس و مواد طعم دار کننده ی گوشت ها به خوبی و به صورت یکنواخت به خورد آن ها برود.

 

نحوه ی کار دستگاه تامبلر

دستگاه تامبلر که یک دستگاه استوانه ای شکل است، ادویه ها و سس های مخصوص مزه دار کردن قطعات کوچک مرغ و گوشت را با حرکت های دورانی درست مانند ماشین لباسشویی با هم ترکیب میکند و اینگونه قطعات گوشت مزه دار می شوند. چرخش و خلایی که توسط این دستگاه در زاویه مناسب و با تعداد دور های مشخص ایجاد میشود باعث میشود در مدت کوتاهی در حدود 45 دقیقه مواد به داخل بافت گوشت نفوذ کنند.

کاربرد دستگاه تامبلر

از دستگاه تامبلر برای عمل آوردن گوشت سفید و قرمز استفاده میشود. این دستگاه با مخزن گردان دار و خنک کننده و وکیوم باعث میشود که بافت گوشت آبدار و ترد شود. دستگاه تامبلر را میتوان برای مزه دار کردن گوشت نیز استفاده کرد. به طور مثال برای مزه دار کردن قطعات جوجه کباب میتوان ادویه ها و سس دلخواه را به مرغ اضافه کرد و دستگاه با حرکت دورانی باعث مزه دار شدن مرغ ها میشود.

به چند دلیل از این دستگاه در صنایع غذایی و فرآورده های گوشتی استفاده میشود: تامبلر به خاطر سیستم خنک کننده ی مخزن گردان آن باعث میشود که گوشت ها به خوبی سس و ادویه ها را به خود جذب کنند.

این چرخش و سرمای مخزن باعث میشود گوشت ها لطیف و آبدار باشند و در هنگام مصرف از طعم منحصر به فرد آن لذت ببرید.

این دستگاه در کوتاه ترین زمان میتواند حجم زیادی از گوشت را مزه دار کند.

همچنین وزن گوشت های مزه دار شده افزایش می یابد.

اگر دستگاه تامبلر بدون سیستم خنک کننده باشد دستگاه حین کار گرم میشود و باعث میشود که گوشت های درون دستگاه نیز گرما ببینند و در صورت نگهداری برای استفاده در ساخت سوسیس و کالباس گوشت فاسد میشود و آب می اندازد پس سیستم خنک کننده برای مخزن دستگاه تامبلر ضروری است.

 

مشخصات دستگاه تامبلر

این شرکت دستگاه های تامبلر با ظرفیت های مختلف از 650 لیتر تا 12000 لیتر با سیستم گردش افقی تولید میکند تا بتواند به هر شرکت دستگاهی متناسب با نوع تولید، از تولید فروشگاهی تا تولیدات بزرگ صنعتی ارائه دهد.

نوع پیشرفته ی این دستگاه ها دارای صفحه نمایش لمسی است که میتوان عملکرد دستگاه را از این روش کنترل کرد و تنظیمات لازم را روی آن اعمال کرد.

بعضی از این دستگاه ها با سیستم پیشرفته میتوانند گوشت های منجمد را نیز یخ زدایی کنند.

مخزن گردان دار دستگاه تامبلر دارای سیستم برودتی مجهز می باشد که میتواند دمای درون محفظه را تا منفی 5 درجه سانتی گراد سرد نگه دارد.

این دستگاه از جنس استیل ضد زنگ ساخته میشود و بسیار مقاوم است.

موتور و گیربکس دستگاه تامبلر برای حرکت دادن مخزن استوانه ای با قدرت 1.5 اسب بخار می باشد.

البته باید بگوییم که دستگاه تامبلر با دستگاه مرینیتور متفاوت است. در ادامه به بعضی از تفاوت های آن ها اشاره میکنیم:

دستگاه مرینیتور بر خلاف دستگاه تامبلر فاقد سیستم خنک کننده مخزن است.

شدت وکیوم کردن این دستگاه کمی بیشتر از دستگاه مرینیتور است و این دستگاه عمل وکیوم را از ابتدای پروسه ی تولید گوشت های مزه دار تا اخر کار ادامه میدهد اما دستگاه مرینیتور از همان اول کار وکیوم کردن را آغاز میکند و زمانی که مخزن شروع به چرخیدن در زاویه مناسب میکند، وکیوم کردن نیز متوقف میشود.

میزان افزایش وزن گوشت ها توسط دستگاه تامبلر 20 درصد است و در دستگاه مرینیتور حدودا 12 درصد است. به همین دلیل است که توصیه میشود گوشت های مزه دار شده توسط دستگاه مرینیتور را برای سیخ زدن انتخاب کنید زیرا افزایش وزن زیاد گوشت ها هنگام پختن روی آتش چندان خوشایند نیست.

 

 

بیشتر بخوانیم : دستگاه پرکن

خرید این دستگاه ها

قبل از خرید هر دستگاه برای تکمیل کردن خط تولید صنایع غذایی باید اطلاعات کافی در مورد نحوه ی کار، انواع مختلف، اندازه، قیمت و شرکت تولید کننده ی ان دستگاه به دست آورد زیرا بدون این اطلاعات هنگام خرید دستگاه دچار سر در گمی میشوید. ما به شما توصیه میکنیم قبل از خریدن دستگاه های تولید صنایع غذایی از افرادی که در این زمینه آگاهی دارند مشورت کنید. 

 شرکت EFPROMM – اف پرام میتواند در زمینه بسته بندی، تولید و فرآوری مواد غذایی به شما مشاوره و راه حل های مفید ارائه دهد.

این شرکت وارد کننده ی همه ی ماشین آلات تولید و فرآوری مواد غذایی است و شما میتوانید برای راه اندازی خط تولید محصولات غذایی از دستگاه های این شرکت خریداری کنید و از قیمت همه ی محصولات نیز مطلع شوید.

عنوان سوالات

1دستگاه تامبلر چه دستگاهی است؟
2نحوه ی کار دستگاه تامبلر به چه صورت است؟
دستگاه تامبلر که یک دستگاه استوانه ای شکل است، ادویه ها و سس های مخصوص مزه دار کردن قطعات کوچک مرغ و گوشت را با حرکت های دورانی درست مانند ماشین لباسشویی با هم ترکیب میکند و اینگونه قطعات گوشت مزه دار می شوند. چرخش و خلایی که توسط این دستگاه در زاویه مناسب و با تعداد دور های مشخص ایجاد میشود باعث میشود در مدت کوتاهی در حدود 45 دقیقه مواد به داخل بافت گوشت نفوذ کنند.
3کاربرد دستگاه تامبلر چیست؟
از دستگاه تامبلر برای عمل آوردن گوشت سفید و قرمز استفاده میشود. این دستگاه با مخزن گردان دار و خنک کننده و وکیوم باعث میشود که بافت گوشت آبدار و ترد شود. دستگاه تامبلر را میتوان برای مزه دار کردن گوشت نیز استفاده کرد. به طور مثال برای مزه دار کردن قطعات جوجه کباب میتوان ادویه ها و سس دلخواه را به مرغ اضافه کرد و دستگاه با حرکت دورانی باعث مزه دار شدن مرغ ها میشود.
4تفاوت دستگاه تامبلر و دستگاه مرینیتور در چیست؟
شدت وکیوم کردن دستگاه تامبلر کمی بیشتر از دستگاه مرینیتور است و این دستگاه عمل وکیوم را از ابتدای پروسه ی تولید گوشت های مزه دار تا اخر کار ادامه میدهد اما دستگاه مرینیتور از همان اول کار وکیوم کردن را آغاز میکند و زمانی که مخزن شروع به چرخیدن در زاویه مناسب میکند، وکیوم کردن نیز متوقف میشود.